Saiki, panjaluk lan prihatin ing saindenging jagad babagan kontrol hama lan masalah ramah lingkungan saya tambah.

Kita ngarahake dadi pemasok paling profesional lan integrator rantai pasokan produk kontrol hama, supaya kita bakal terus ing visi kanggo nawakake produk kontrol hama sing berkualitas lan layanan sing apik kanggo nglawan misi perusahaan kita: Nggawe lingkungan urip manungsa luwih resik kanggo tekan keseimbangan rantai biologis.

Kita tansahnindakake sing paling apik

Ngerti kitakanthi rinci

Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd minangka pabrik sing khusus kanggo riset, ngasilake lan adol produk kontrol hama, lan wiwit ngasilake produk ing taun 2008. Kita ngarahake dadi pemasok paling profesional lan integrator rantai pasokan produk kontrol hama, supaya kita bakal terus ing sesanti kita kanggo kurban produk kontrol Jawa Tengah Désa kualitas dhuwur lan layanan banget kanggo perang kanggo misi perusahaan kita: Nggawe manungsa lingkungan resik kanggo nggayuh imbangan saka chain biologi.

Kanggo informasi luwih lengkap! hubungi kita

lintangproduk

  • Amazon Hot Sale Electric Mosquito Killer Lamp Six Lamp Beads Large Size Household Plastic Fireproof Material Amazon Hot Sale Electric Mosquito Killer Lamp Six Lamp Beads Large Size Household Plastic Fireproof Material

    Amazon Hot Sale Lampu Pembunuh Nyamuk Listrik S...

    pd_ico_01
  • Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller

    Ultrasonic Pest Repeller, Plug-in Elektronik...

    Ringkesan Rincian Cepet Kapasitas: 1Desain: Reguler Wilayah sing bisa ditrapake: 50-100 meter persegi Produk: Repeller Mouse Gunakake: kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: Klebu Pengisi Daya: Ora ditrapake Ukuran Lembar: 1m * 1m Bobot Net: ≤0.5Kg Wewangian: ora ana Hama Jenis: Semut, Kelelawar, Kutu busuk, Tawon, Kumbang, Manuk, Lipan, Kecoa, Jangkrik, Earwigs, Kutu, Lalat, Tawon, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Silverfish, Ula, Laba-laba, Rayap, Kutu, Fitur Borer: Sustain...

    pd_ico_01
  • Made in China digital frequency conversion ultrasonic mosquito repeller rat repeller mite repeller environmental protection and energy saving Made in China digital frequency conversion ultrasonic mosquito repeller rat repeller mite repeller environmental protection and energy saving

    Digawe ing China konversi frekuensi digital ultra ...

    pd_ico_01
  • Wet and dry electric shaver (new in 2021) Wet and dry electric shaver (new in 2021)

    Alat cukur listrik teles lan garing (anyar taun 2021)

    pd_ico_01
  • Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital

    Pembersih Udara Revitalizer Portabel Pembersih Udara Rumah...

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Nomer Model OEM: WK-air purifier-001 Tegangan (V): 220 Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Spare parts Gratis Warranty: 1 Taun, 1 Taun Tipe: Instalasi Generator Ozon : Sertifikasi Portabel: ce, Aplikasi RoHS: Hotel, Sumber Daya Rumah Tangga: usb, Jeneng Produk Listrik: Pemurni Udara Ngarep Fungsi: Werna Pelepasan Ion Negatif: Noise Putih: 18dB Fitur: Intelligent High-efficiency Panggunaan: Eco-friendly Area Applicable.. .

    pd_ico_01
  • 2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland 2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland

    2018 Produk Anyar Solar Powered Mole Repellent S...

    Ringkesan Rincian Cepet Wilayah sing ditrapake: 150-200 ㎡Jenis Hama: TikusFitur: LestarekakePanggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: ForecumNomor Model: L828C Jeneng Produk: Sonic Mole Repellent Jam kerja: 40jam Mode kontrol: ON/OFF Ukuran paket: 11.55*11.55. * 8.3cm 2pack ukuran: 14.6*11.8*11.8cm 1pack berat: 210g Berat 2pack: 215g Tinggi: 8.6 inci Lebar: 4.4 inci Panel surya: 5.5V 120mA panel surya Jenis Pengendalian Hama: Penolak Unit Kemasan & Pengiriman Tunggal paket...

    pd_ico_01
  • Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office

    Paling laris Ultrasonic Electric Nyamuk Hama ...

    Ringkesan Rincian Cepet Wewengkon sing ditrapake: 100-150 meter persegiPengisi daya: Ora DigunakakeJenis Hama: Semut, Kelelawar, Kecoak, Lalat, Tikus, NYAMUK, laba-laba Fitur: Panggonan Asal Lestarekake: Guangdong, China Jeneng Merek: Nomer Model OEM: CT-3033 Produk jeneng: Ultrasonik hama nolak Tipe: Nyamuk Fungsi: Nyamuk Panganggone: Ngarep+Hotel+Kantor Power Supply: AC90V-240V Packing: Warna kothak lan selaras Material: ABS Plastik Ukuran: 88*53*50(mm) Warna: biru, ijo , oranye, ungu, pink lan ...

    pd_ico_01
  • Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender

    Nyamuk elektronik ultrasonik penjualan paling apik ing Amazon ...

    Ringkesan Rincian Cepet Kapasitas: 1 Desain: Reguler Wilayah sing Bisa Ditrapake: 100-150 meter persegi Produk: Repeller Mouse Panganggone: kontrol serangga Sumber Daya: Listrik, ultrasonik Spesifikasi: 2-5 Potongan Pengisi Daya: Ora ditrapake Negara: Wewangian Padat: ora ana Tipe Hama: Semut, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kutu, Lalat, Tikus, NYAMUK, SPIDERS Fitur: Sustainable, Panggonan Simpenan Asal: Guangdong, China Brand Name: OEM Model Number: AC-13 Packing: kothak werna Jeneng produk: Amazon paling sa. ..

    pd_ico_01
  • 2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent 2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent

    2020 Amazon Paling Laris Nganyarke Ultrasonik Pes...

    Ringkesan Rincian Cepet Kapasitas: 10 Desain: Reguler Area Berlaku: 150-200 ㎡ Produk: Kombinasi Obat Nyamuk Listrik Gunakake Paket: kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: ora ana Pengisi daya: Ora Berlaku Ukuran Lembar: 9*5.5*2.5cm Bobot Bersih: ≤0.5Kg Wewangian: ora ana Tipe Hama: laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba, laba-laba Fitur: Panggonan asal sing lestari: CN Jeneng merek: OEM & ODM Nomer Model: PR-09 Packing: ...

    pd_ico_01
  • 2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug 2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug

    2020 produk anyar ultrasonik hama repeller contr...

    Ringkesan Rincian Cepet Kapasitas: 1Desain: Biasa Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi Wektu Digunakake: >480 Jam Produk: Repeller Mouse Gunakake: kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: 2-5 Pieces Pengisi Daya: Ora ditrapake Negara: Solid Wewangian: ora ana Hama Jenis: Semut, Kumbang, Kumbang, Earwigs, Kutu, Lalat, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Penggerek, Semut, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kutu, Lalat, Tikus, Nyamuk Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked Panggonan Orig...

    pd_ico_01