2018 Produk BARU Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse Repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller untuk Farm Grassland

Katrangan singkat:

Jeneng produk: repeller ular ruangan
Model produk: SC06
Spesifikasi Produk: Umum
Panel surya ukuran: 60*60mm
Tingkat konversi panel surya: konversi pengisian daya 2.5V80MA
Frekuensi: 400-1000hz
Range efektif gedhe: 600㎡
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Iku nggunakake energi solar kanggo ngisi daya, ora perlu kanggo golek sumber daya, lan lencana injeksi nyetak ing desain siji Piece, kang wis kinerja anti banyu luwih, sik njongko P6 tingkat anti banyu.Nggunakake panel surya polysilicon, ngisi daya cepet, kapasitas baterei gedhe, ora perlu kuwatir babagan masalah daya ing dina udan, ora beracun, ora ana ambune, ora ana swara, ijo lan ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Wilayah sing ditrapake:150-200 ㎡

Jenis hama:Tikus

Fitur:lestari

Panggonan Asal:Guangdong, China

Jeneng merek:forecum

Nomer Model:L828C

jeneng produk:Sonic Mole Repellent

Jam kerja:40 jam

Mode kontrol:MURUP MATI

1 paket ukuran: 16.5*11.5*8.3 cm

2 paket ukuran:14.6*11.8*11.8cm

1 paket bobot:210g

2 paket bobot:215g

Dhuwur:8, 6in

Jembar:4,4 in

Panel surya:Panel surya 5.5V 120mA

Jenis Pest Control:repellent

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 16.5X11.5X8 cm

Bobot reged tunggal: 0.300 kg

Tipe Paket: 11.5*8.5*16.5 cm

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 100 > 100
Est.Wektu (dina) 2 Kanggo rembugan

2018 Produk BARU Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse Repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller untuk Farm Grassland

2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland2
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland3
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland4

Carane Mbusak Moles, Voles, Gophers lan hama rodent liyane

Repellent sonic kedher lan ngetokake pulsa sonik sing nembus lemah kanggo ngganggu moles, gophers lan voles, sing meh wuta lan sensitif banget marang swara lan getaran, lan meksa ninggalake properti kasebut.

Parameter teknis:

Bahan: ABS kelas dhuwur

Frekuensi sonik: 400-1000Hz

Jangkoan Efektif: 650m

Baterei sing bisa diisi ulang: 3.7V / 1200mAh 18650

Saiki sing bisa diisi ulang: 100mA ing 24 jam

Ngisi daya lengkap 1 dina wektu kerja 3 dina.

Operasi & Pancegahan:

- Gampang diatur: Sambungake colokan, alon-alon push unit sirah lan spike bebarengan

-Status kerja normal: Repellent kedher lan ngetokake swara saben 30 detik sawise dipasang

-Cara pangisian daya: Selehake repellent ing wilayah kanthi jam srengenge suwene, bakal ngisi daya kanthi otomatis

-Produk iki tahan udan, nanging ora kena kacemplungake ing udan.Head unit kudu dipasang 10cm saka ndhuwur lemah.Yen udan rendhem utawa banjir, copot repellent nganti udan surut

-Sifat lan Kapadhetan lemah bakal mengaruhi kinerja repeller, supaya sadurunge nginstal, mriksa lemah.Tanah padhet ngidini transmisi swara paling apik.Bumi sing beku, irigasi utawa waterlogged bakal nyebabake fungsi piranti iki ora apik.

Paket kalebu:

1 x Solar Mole Repeller

1 x Manual pangguna

2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland5
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland6

FAQ

1. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

Kaya biasane, sampel bakal diisi lan dikirim kanthi ngumpulake barang.Nanging kanggo sawetara item Simpenan, kita bisa nyedhiyani sampel free, sampeyan kudu mbayar biaya pangiriman.

 

2. Apa sampeyan nampa jumlah cilik kanggo pesenan nyoba?

Ya, jumlah cilik kanggo pesenan nyoba uga bakal ditampa.Muga-muga iki minangka wiwitan sing apik kanggo kerjasama kita.

 

3. Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

Iku bakal gumantung ing quanity Panjenengan, iku biasane 10-20 dina sawise nampa simpenan.

 

4. Apa istilah pembayaran sampeyan?

kita biasane bisa nampa 30% T / T ing advance, imbangan marang salinan B / L.2.L/C, Paypal, Western Union uga OK kanggo kita.

 

5. Apa sampeyan nampa packing kothak werna nalika jumlahe ngisor MOQ?

Pancen, nanging biaya ragad piring cetak ora bakal kalebu ing rega unit.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita