2019 Amazon Hot Sell Rumah Tangga Plastik Humane Live Catch Smart Tikus Perangkap Tikus Perangkap Tikus Kandang

Katrangan singkat:

Nomer Model: WK-mouse cage

Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked

Pangisi daya: Ora ditrapake

Lembar Ukuran: 170*61.5*64mm

State: Solid

Bobot Net: ≤0.5Kg


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: ChinaJeneng merek: OEM

Nomer Model: WK-mouse cage

Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked

Jenis Hama: Semut, Kelelawar, Kutu busuk, Tawon, Kumbang, Manuk, Lipan, Kecoa, Jangkrik, Earwigs, Kutu, Lalat, Tawon, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Silverfish, Ula, LA-LARU, Rayap, Kutu. , Boro-boro

Kapasitas:1

Desain:Biasa

Wilayah sing ditrapake:600-800 ㎡

Wektu Digunakake:Ora Ditrapake

produk:Repeller Tikus

Gunakake:kontrol serangga

Sumber Daya:ora ana

Spesifikasi:2-5 bêsik

Packing:kothak werna

Pangisi daya:Ora Ditrapake

Ukuran Lembar:170*61.5*64mm

negara:Padat

Bobot resik:≤0.5Kg

jeneng produk:Perangkap Lem Tikus

Fungsi:Ngusir Nyamuk

jeneng:trap tikus

Item:Perangkap Kandhang Tikus

Bahan:Plastik

Paket:Kotak Warna

Garansi:1 Taun

Dianggo:Omah+Hotel+Kantor+Kamar Tidur+Restoran

MOQ: 10 pcs

Wangun: kothak

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:Item tunggal

Ukuran paket tunggal:UKURAN 19X8X14 cm

Bobot reged tunggal:0,450 kg

Tipe Paket:Kothak kado, kothak karton

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 10000 > 10000
Est.Wektu (dina) 5 Kanggo rembugan

Deskripsi Video

Fitur:

jeneng produk
trap tikus pinter
merek
OEM
materi
Plastik ABS Kab
ukuran produk
170*61.5*64mm
NG
320g
werna
ijo / ijo
packing netral
1 paket utawa 2 paket
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage02
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage03

FAQ

Q1.Apa aku bisa duwe pesenan sampel?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

 

Q2.Apa babagan lead time?

A: Sample perlu 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 2000sets.Banjur kita butuh 2-4 dina kanggo ngirim barang saka Guangzhou menyang Shanghai / Shenzhen / pelabuhan liyane.

 

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ?

A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya.

 

Q4.Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

A: Pesenan cilik biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT.Biasane njupuk 4-7 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

 

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan?

A: Kaping pisanan, ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi sampeyan.Kapindho, kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.Katelu, pelanggan ngonfirmasi conto lan simpenan kanggo pesenan resmi.Kaping papat, kita ngatur produksi.

 

Q6. Apa sampeyan bisa nggawe logo lan kemasan sing disesuaikan?

A: Ya, kita bisa nindakake OEM karo logo, packaging, werna.Kabijakan Privasi Kita minangka perusahaan manufaktur lan ngurmati para pelanggan lan privasi, mula kabeh informasi sing ditampa saka para pelanggan disimpen kanthi rahasia lan ora diwenehake marang pihak katelu liyane.Kita njaluk informasi tartamtu saka pelanggan kanggo ngolah pesenan lan mbantu nyedhiyakake penawaran khusus, buletin lan Layanan Pelanggan sing luwih apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita