2020 Amazon Best Seller Upgrade Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Pest Control Listrik, Bug Mouse Repellent

Katrangan singkat:

Kapasitas: 10

Desain: Reguler

Wilayah sing ditrapake: 150-200 ㎡

Produk: Paket Kombinasi Obat Nyamuk Listrik

Gunakake: kontrol serangga

Sumber Daya: Listrik

Spesifikasi: none


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Kapasitas:10

Desain:Biasa

Wilayah sing ditrapake:150-200 ㎡

produk:Paket Kombinasi Obat Nyamuk Listrik

Gunakake:kontrol serangga

Sumber Daya:listrik

Spesifikasi:ora ana

Pangisi daya:Ora Ditrapake

Ukuran Lembar:9*5.5*2.5cm

Bobot resik:≤0.5Kg

Wewangian:ora ana

Jenis hama:laba-laba, laba-laba, laba-laba, spider, spider, spider, spider, spider, spider, spider, spider

Fitur: Sustainable

Panggonan Asal:CN

Jeneng merek:OEM & ODM

Nomer Model:PR-09

Packing:Kemasan kotak warna, kemasan kotak warna

jeneng produk:Ultrasonic Pest Repeller

Jenis Pest Control:Elektronik, Tipe Kontrol Hama

Bahan:ABS

warna:Putih

Dianggo:Omah+Hotel+Kantor+Kamar Tidur+Restoran

Plug:Standar AS & UK & EU

Sertifikat:CE/RoHS

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 10X10X10 cm

Bobot reged tunggal: 0,200 kg

Jinis Paket: Kemasan kothak warna, kemasan khusus kasedhiya.

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 500 501 – 1000 > 1000
Est.Wektu (dina) 10 12 Kanggo rembugan

Deskripsi Video

Fitur:

[2020 Teknologi Dual Chip Paling Anyar]: Repeller hama ultrasonik iki nggunakake chip dual paling anyar, ngetokake gelombang ultrasonik sing luwih kuat lan konsentrasi sing ndadekake hama lan tikus luwih angel diimunisasi tinimbang sadurunge.Frekuensi ultrasonik iki bisa ngganggu lan ngganggu sistem saraf otak lan pendengaran supaya bisa cepet lan kuat ngusir hama kaya tikus, tikus, semut, nyamuk, laba-laba, kecoak, lsp.

[Aman & Ramah Lingkungan]: Ora ana bahan kimia, ora beracun, konsumsi daya kurang, ora bisa dirungokake lan 100% Aman kanggo manungsa lan kewan, ora perlu ngresiki hama sing mati, ora butuh baterei lan ngirit dhuwit akeh, alternatif lingkungan kanggo mbebayani. racun lan Sprayers, bahan kimia lan traps, ora mambu ala lan Corpses.

[Gampang digunakake]: Cukup pasang penolak ultrasonik kontrol hama elektronik ing soket listrik.Bakal miwiti ngusir hama nalika lampu biru urip.Dianjurake kanggo plug repeller kontrol hama ultrasonik ing antarane 30-50 inci adoh saka lantai kanggo omo mabur lan 10-30 inci saka lemah kanggo crawling omo.

[Cakupan Wide]: Ultrasonic Pest Repellent efektif nganti area 1600 SQ.Iki digunakake kanthi wiyar ing omah, gudang, kantor, kebon, hotel, lan liya-liyane. Wiwit ultrasonik ora bisa nembus tembok lan obyek sing padhet, dianjurake kanggo nyelehake siji ing saben kamar.Kanggo area panyimpenan gedhe, disaranake nginstal 2 utawa luwih piranti.

[Sepi Lan Efektif]: Repeller Hama Ultrasonik sing nggarap gelombang ultrasonik frekuensi rendah, ora ana swara ing ruangan sing bisa mengaruhi sampeyan lan kewan.Umume pelanggan bisa ndeleng asil sajrone 3-4 minggu!Banjur kita bisa ngucapake pamit marang hama lan tikus!Yen sampeyan duwe masalah, please aran gratis kanggo hubungi kita.Muga-muga sampeyan bisa turu kanthi nyaman lan duwe lingkungan sing bebas hama.

katrangan produk

Spesifikasi Produk

Dirating Daya: 5W

Tegangan Daya: AC 90 ~ 220V

Frekuensi ultrasonik sing ora bisa dirungokake: 25-65KHz

Wilayah Cakupan Efektif: 800-1200 Sq.Ft./unit

Paket Termasuk: 6 paket

 

instruksi

1. Jaga jarak saka karpet, langsir lan bahan panyerepan swara sing bisa nyuda efek kasebut.

2. Jumlah rodents lan serangga bisa nambah ing sawetara dina pisanan.Lan repellent hama bakal ngusir wong-wong mau nganti suwe kira-kira patang minggu sabanjure.

3. Iku normal yen mouse lan vermin bakal nambah ing awal nggunakake dina amarga padha njupuk adoh saka panggonan urip sawise serangan ultrasonik.Pengurangan aktivitas hama kudu kedadeyan sajrone 2-3 Minggu.

4. Swara ultrasonik ora bisa nembus Furnitur, lemantun utawa tembok, supaya akeh papan sak wilayah sing dipasang ing. Kanggo nambah efek, sampeyan kudu nggunakake sawetara piranti ing gudang utawa sawetara kamar.

 

SPESIFIKASI:

Bahan
ABS
Ukuran produk
82*62*25mm
Frekuensi
25-65KHz
Tegangan input
90-250 V/AC
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent2
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent3
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent4
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent5
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent6
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent7
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent8
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent9
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent10
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita