2020 Produk Baru Ultrasonic Pest Repeller Kontrol Tikus Dalam Ruangan Tikus Penolak Tikus EU UK AU US Plug

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: 1928
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 20 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Panggunaan teknologi konversi frekuensi ultrasonik papat-band frekuensi dhuwur lan kurang, supaya target macem-macem hama, lan bisa diuripake bebas, lan desain speaker dual nemen nambah efek lan sawetara efektif.Pita frekuensi rendah utamane ditujokake kanggo tikus, supaya entuk efek sing luwih apik kanggo ngusir tikus.Non-beracun, hambar, ramah lingkungan, non-radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Kapasitas: 1

Desain: Reguler

Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi

Wektu Digunakake: > 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Gunakake: kontrol serangga

Sumber Daya: Listrik

Spesifikasi: 2-5 Pieces

Pangisi daya: Ora ditrapake

State: Solid

wangi: ora ana

Jenis Hama: Semut, Kutu busuk, Kumbang, Earwigs, Kutu, Lalat, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Penggerek, Semut, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kutu, Lalat, Tikus, Nyamuk

Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked

Panggonan Asal: Hunan, China

Jeneng merek: OEM

Nomer Model: CBK-097WE

Packing:PAKET 1/2/4/6

jeneng produk:penolak hama ultrasonik

Bahan penolak hama:ABS

Daya repeller hama:<5W

Frekuensi repeller hama:20-120KHZ

Fungsi:penolak hama ulreasonik

Dianggo:Omah+Hotel+Kantor+Kamar Tidur+Restoran

Sertifikat:CE RoHS FCC EPA MSDS

sumber daya:AC 110-220V

Syarat-syarat pembayaran:Perdagangan jaminan Paypal.Western Union.TT

Ukuran Lembar:43*63*98 cm

Bobot resik:45G

Kapabilitas sumber:50000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:kothak werna

Pelabuhan:Shenzhen

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 3000 > 3000
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

TEKNOLOGI ULTRASONIK TERBARU: Diadopsi ultrasonik emisi dual-chip cerdas sing ditingkatake kanthi efektif kanggo ngusir kabeh jinis hama - tikus, bedbugs, laba-laba, nyamuk, kecoak, kutu, semut, lalat lsp.Kanthi owah-owahan intermiten frekuensi repeller kontrol hama ultrasonik, hama lan tikus ora bisa ngembangake kekebalan lan adaptasi.

SAFE AND HARMLESS: Gelombang ultrasonik sing diluncurake dening repellents hama mung duwe pengaruh marang hama, ora ana pengaruh kanggo bayi, wanita ngandhut lan kewan sing apik banget.Ora ana racun, ora ana mambu, ora ana bahan kimia, ora ana radiasi, ora ana jebakan.Kita menehi sampeyan jaminan keamanan 100%.

GAMPANG DIGUNAKAN & HEMAT ENERGI: Cukup pasang unit ing stopkontak kanthi vertikal 32-47 inci ing ndhuwur lemah banjur lebokake liyane.Sawise dilebokake ing soket, lampu ambegan alus biru bakal urip, sing mung nganggo 0,096 kWh / dina.Ora ana swara, ora ana cahya sing mencorong, dadi cukup lan nyaman awan lan wengi.

Cakupan lan panggunaan sing EFEKTIF: Repeller kontrol hama ultrasonik nutupi area nganti 1,600 Sq.Ft.A repellent omo saben kamar dianjurake, ora preduli kamar turu, pawon, ruang tamu, garasi etc. Wilayah omo abot kudu nambah nomer repellers omo.

kauntungan kita

Garansi 24 wulan

24h layanan sawise-sales

Wektu timbal cepet

kiriman sing aman

Produk nuduhake

jeneng produk Ultrasonic Pest Repeller
Bahan Plastik ABS Kab
Sertifikat CE FCC MSDS ROHS
Tegangan input 90-250V
daya output 4-6W
frekuensi dirating 50-60Hz
Frekuensi output 25-120KHZ/25&35KHZ
Garansi 2 taun
Packing kothak werna
Jenis hama Tikus, semut, laba-laba, nyamuk, kecoak
Ukuran 7*10 cm
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug2
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug3
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug4

FAQ

Q1.: Apa sampeyan pabrik?

A: Ya, kita pabrik, welcome kanggo ngunjungi kita.

 

Q2.: Apa sampel kasedhiya?

A: Ya, sampel gratis bisa diwenehake.

 

Q3.: Apa kita bisa ngatur produk?

A.: Manawa, logo, werna, kothak bisa selaras, privated label uga didhukung

 

Q4.: Apa wektu timbal?

A.: Biasane 1-2 dina kanggo pesenan sampel, 3-5 dina kanggo pesenan biasa, 7-10 dina kanggo pesenan sing disesuaikan.

 

Q5.: Apa Ketentuan Pembayaran?

A.: 50% simpenan + 50% Balance Pembayaran.Paypal, Western Union, T/T, Trade Assurance order didhukung.

 

Q6.: Apa Garansi?

A.: Kita nyedhiyakake garansi kualitas 2 taun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita