Babagan awake dhewe

Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan seri produk kayata peralatan rumah tangga cilik, pencukur, gunting rambut, pembersih udara, penolak serangga bionik ultrasonik, penolak tikus, lan obat nyamuk.pabrikan.Founded in 2008, perusahaan saiki wis tim technical banget lan tim produksi, layanan kesadaran maju-looking, lan tim pembangunan kuwat, kalebu 5 engineers desain, 6 engineers struktural, 9 engineers hardware, 9 software engineers, produksi Tim wis 120 wong, karo kontrol kualitas produksi lengkap lan sistem testing produk rampung ketat, teknologi produksi majeng, lan ditetepake pesawat lengkap sistem Manajemen lengkap kayata Manajemen personel, Manajemen produksi, Manajemen kualitas, lan Manajemen financial.

 

Operusahaan ur fokus ing kualitas produk lan kepuasan pelanggan kabeh wektu, lan uga banget ketat ing standar kualitas lan pangiriman kargo, kanggo akèh taun, amarga kita pancet riset, pangembangan, dandan lan klempakan pengalaman, perusahaan kita saiki bisa kanggo nyedhiyani produk premium kanggo pelanggan, uga entuk umpan balik sing apik.Kejabi nyediakke produk kanggo pasar domestik kita, kita utamané ngedol lan ngirim produk kita kanggo akèh negara ing saindhenging donya, kaya Amerika, Jerman, UK, Australia, New Zealand, Rusia lan ing.

We duwe bengkel kemasan ing perusahaan kita kanthi area jangkoan 900m2, kalebu 9 mesin kemasan lan sekitar 50 pekerja.Babagan produk plastik, bengkel injeksi mapan 810m2, cocog karo 13 mesin injeksi, kalebu 5 mesin ing 80 ton, 3 mesin ing 50 ton, 3 mesin ing 160 ton, 2 mesin ing 130 ton lan 25 buruh .Wiwit taun iki, kabeh mesin injeksi wis otomatis kanthi otomatis karo manipulator, sing bisa njamin kualitas, uga ngirit biaya sauntara. Ana uga siji bengkel stamping, kanthi area 3000m2, nduweni puncher sing tepat, puncher kecepatan tinggi, angka. kontrol puncher, udakara 20 buruh. Perusahaan kita ngasilake lan adol macem-macem produk kontrol hama sing digunakake kanggo ngontrol hama ing macem-macem kahanan.

We minangka perusahaan global, produk penjualan panas utama yaiku perangkap tikus plastik, stasiun umpan tikus, perangkap ngengat, perangkap mol logam, produk perlindungan tanduran, pengusir hama elektronik, papan lem serangga, perangkap lem tikus, paku manuk lan seri hama iki. produk kontrol.Perusahaan duwe tim elit nggabungake pangembangan profesional, produksi lan dodolan, lan menehi pelanggan layanan tliti lan profesional karo lengkap pra-sales, sales lan layanan sawise-sales.Perusahaan tundhuk karo tren pasar, bisa ndeleng kabutuhan konsumen, ngenalake produk anyar, lan terus maju.

Ing wektu iki kebak kesempatan lan tantangan, nalika perusahaan wis Kapabilitas offline banget, wis mboko sithik ditambahi saluran dodolan online, adhering kanggo prinsip kerjasama kualitas dhuwur lan rega murah, bebarengan entuk manfaat lan win-win kerjasama.Perusahaan bakal nggawa produk sing terjangkau lan cukup kanggo mitra utama.Ayo kabeh panuku tuku lan adol tanpa kuwatir.