Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozon Air Purifier Kanthi Filter kanggo Rumah Sakit Kantor

Katrangan singkat:

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: OEM

Nomer Model: WK-air purifier-001

Tegangan (V): 220

Layanan Sawise-sales Disedhiyakake: Suku cadang gratis

Garansi: 1 Taun, 1 Taun

Tipe: Ozon Generator

Instalasi: Portable


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal:Guangdong, China

Jeneng merek:OEM

Nomer Model:WK-air purifier-001

Tegangan (V):220

Layanan sawise-sales kasedhiya:suku cadang gratis

Garansi:1 Taun, 1 Taun

Tipe:Ozon Generator

Instalasi:Portable

Sertifikasi:ce, RoHS

Aplikasi:Hotel, Rumah Tangga

Sumber Daya:usb, Elektrikal

jeneng produk:Purifier Udara Ngarep

Fungsi:Pelepasan Ion Negatif

warna:Putih

rame:18dB

Fitur:Intelligent High-efficiency

Dianggo:Ramah lingkungan

Wilayah sing ditrapake:10m2

Sensor:Laser Debu+TVOC Bau + Kelembapan

sumber daya:Plug Listrik

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 10X6X7 cm

Bobot reged tunggal: 0,120 kg

Tipe Paket: Kotak Hadiah, Kotak Karton

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 10000 > 10000
Est.Wektu (dina) 5 Kanggo rembugan
Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital

Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozon Air Purifier Kanthi Filter kanggo Rumah Sakit Kantor

Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital2
Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital3

FAQ

P: Apa kode HS kanggo lampu iki?

A: 9505100090

 

Q: Pira warna lampu senar LED?

A: Putih keren, putih anget, abang, biru, ijo, warna-warni

 

P: Apa sampeyan duwe CE kanggo produk iki?

A: Ya, kita duwe laporan tes CE.

 

P: Carane akeh model sumunar bisa gawé?

A: 8 mode, mode tunggal

 

P: Apa cara pembayaran sing ditampa?

A: kita nampa T / T, PayPal, Escrow, Western Union

 

P: Apa stand plug sing bisa sampeyan lakoni?

A: EU, UK, AS lan Baterei

 

Q: Apa port FOB?

A: Pelabuhan Tianjin Xingang

 

P: Apa sampeyan nggunakake bahan ramah lingkungan ijo?

A: Nggih.kabeh produk kita digawe saka bahan ramah lingkungan ijo.

 

Q: Apa MOQ kanggo produk iki?

A: 1000 pcs

 

Q: Apa kanggo nggunakake njaba utawa njero ruangan?

A: njero ruangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita