Amazon best sale ultrasonik elektronik nyamuk semut roach nyamuk, bek omo

Katrangan singkat:

Kapasitas: 1

Desain: Reguler

Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi

Produk: Mouse Repeller

Gunakake: kontrol serangga

Sumber Daya: Listrik, ultrasonik

Spesifikasi: 2-5 Pieces


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Kapasitas:1

Desain:Biasa

Wilayah sing ditrapake:100-150 meter persegi

produk:Repeller Tikus

Gunakake:kontrol serangga

Sumber Daya:Listrik, ultrasonik

Spesifikasi:2-5 bêsik

Pangisi daya:Ora Ditrapake

negara:Padat

Wewangian:ora ana

Jenis hama:Semut, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kutu, Lalat, Tikus, NYAMUK, laba-laba

Fitur:Sustainable, Simpenan

Panggonan Asal:Guangdong, China

Jeneng merek:OEM

Nomer Model:AC-13

Packing:kothak werna

jeneng produk:Penolak serangga elektronik ultrasonik paling apik ing Amazon, pembela hama

Fungsi:Ngontrol hama

Tipe:Pest repeller ultrasonik

Kaluwihan:Lingkungan, ramah

Sertifikat:CE RoHS FCC EPA

Tegangan:AC90~250(V)

Frekuensi ultrasonik:25-74KHz

Bahan:Plastik ABS Kab

warna:Putih & disesuaikan

Bobot:0,060 kg

Wektu Digunakake:1-2 taun

Ukuran Lembar:65*54*106mm

Bobot resik:0,060 kg

Kapabilitas sumber:30000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan: Kotak warna

Pelabuhan: Shenzhen

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 3000 > 3000
Est.Wektu (dina) 7 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

1. konsumsi energi Low

2. Portabilitas bobot entheng

3. Sensor termal ing area 4 meter

4. Gelombang ultrasonik mul-fungsional hama repeller

5.Produk sing bisa disesuaikan kaya sing dikarepake

Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender4

TEKNOLOGI DUAL CHIP Ultrasonik lan Elektromagnetik Kita Bakal Nglindhungi Kulawarga lan Omah Sampeyan Saka Tikus, Semut, Kecoak, Nyamuk, Lalat, Angga Lan Liyane!

Iki minangka jinis anyar produk elektronik berteknologi tinggi AC-13 piranti pengusir serangga elektronik, nggunakake sirkuit ultrasonik frekuensi dhuwur frekuensi, mindhai ultrasonik frekuensi kanggo 25 ~ 74KHZ, riset ilmiah nemokake yen nyamuk lan kecoa, rodents, mites lan hama liyane. ing sawetara frekuensi saka akustik lan sistem endokrin, lan fungsi fisiologis bakal gawé lam flocculation, kang muter peran ing repelling lan matèni, ultrasonik ing manungsa lan kewan liyane ora aman, amarga luwih saka 20kHz gelombang swara wong ora bisa krungu. Amarga aman, ora beracun, ora enak, efisien, mula wis akeh digunakake.

Produk iki akeh digunakake ing kulawarga, gudang, toko, hotel, rumah sakit, kantor, kamar, taman, hotel lan depot gandum liyane

Range produk: 100-120 meter persegi, efek paling apik yaiku 50 meter persegi, lan saben kamar dipasang.

Tegangan sumber daya: AC90V-AC250V

Konsumsi daya: kurang saka 5W

Fitur:

1. Pet Friendly

2.Aman kanggo Child

3. Isine Nganti 1615Sq ft saben unit

4. Bisa 24/7-Energi Efisien

Paramenter Produk

voltase sumber daya
AC90~250 (V)/50~60 (Hz)
Frekuensi ultrasonik
25-74 Khz
Bahan
Plastik ABS Kab
daya dirating
kurang saka 5 (W)
Paket
kothak werna

Deskripsi Video

Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender5

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrikan profesional kanthi pabrik kita dhewe.

 

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo dhewe ing produk utawa paket?

A: Ya, liwat 500pcs kita bisa free print logo ing saben product.We uga nyedhiyani layanan packaging adat.

 

P: Apa aku bisa njaluk pesen sampel gratis kanggo Repeller Hama Ultrasonik?

A: Mesthi sampeyan bisa, kita nampa pesenan sampel, nanging sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

 

P: Apa sebabe kita percaya sampeyan?

A: Produk kita wis lulus sertifikasi ketat CE, FCC lan Rohs. Kita uga entuk nomer registrasi EPA.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita