Amazon Hot Sale Lampu Pembunuh Nyamuk Listrik Enem Manik Lampu Ukuran Gedhe Bahan Tahan Api Plastik Rumah Tangga

Katrangan singkat:

Jeneng produk: photocatalyst electric shock pembunuh nyamuk
Nomer produk:
Fungsi utama: Gunakake gelombang cahya kanggo narik nyamuk, nggunakake jaringan listrik kanggo mateni nyamuk, 6 manik lampu gelombang DC, narik lan nyedhot nyamuk kanthi kuat, struktur jaring kipas, nyamuk ora bisa mlebu nganggo driji, ora ana bebaya safety, aman lan dipercaya. .Bebas rokok, ora beracun, lan bebas bledug, cocok kanggo bayi lan wanita ngandhut


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita