standar Amérika lan standar Eropa Electronic ultrasonik omo repeller kanggo mouse roach nyamuk hama repeller

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk 601
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 10 ~ 85khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Iku nganggo teknologi ultrasonik dual-band frekuensi dhuwur lan kurang, sing bisa diuripake kanthi bebas, lan sungu ultrasonik khusus digunakake kanggo ningkatake efek nyopir lan sawetara efektif.Pita frekuensi rendah produk iki utamane ditujokake kanggo tikus, supaya entuk efek repellent rodent sing luwih apik.Nggunakake ultrasonik frekuensi variabel, bisa ngarahake macem-macem hama lan ora beracun, ora ana ambune, ramah lingkungan, lan non-radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Kapasitas: 1

Desain: Kartun

Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi

Wektu Digunakake: > 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Gunakake: kontrol serangga

Sumber daya: listrik

Spesifikasi: 2-5 Pieces

Pangisi daya: Ora ditrapake

Lembar ukuran: 9*6*3.3 cm, 9*6*3.3 cm

State: Solid

Bobot Net: 83g

Wewangian: Ora ana

Jenis Hama: Semut, Kelelawar, Kutu busuk, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kuping, Kutu, Lalat, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Ula, Laba-laba, Rayap, Kutu, Penggerek

Fitur: Sustainable, Simpenan

Panggonan Asal:Guangdong, China

Jeneng merek:OEM

Nomer Model:CBK-188

Packing:Paket 1/2/4/6

sumber daya:AC100V-230V/50-60HZ

Sertifikasi:CE, ROHS, MSDS, FCC, EPA

Frekuensi ultrasonik 1:25-70KHZ

Frekuensi ultrasonik 2:10-70KHZ

Frekuensi elektromagnetik:0.8-8HZ

Bahan:ABS

MOQ:100 pcs

Tipe Plug:US Plug/EU Plug/UK Plug

daya:6W

Kapabilitas Pasokan

Kemampuan sumber: 40000 Piece / Pieces saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan: kothak warna

Pelabuhan: Shenzhen

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 1000 > 1000
Est.Wektu (dina) 10 Kanggo rembugan

standar Amérika lan standar Eropa Electronic ultrasonik omo repeller kanggo mouse roach nyamuk hama repeller

Desain anyar, teknologi anyar, Bahan Anyar

Deskripsi Produk

American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller

Spesifikasi

Jeneng produk
Repeller Pest Control Ultrasonik Elektromagnetik
Model NO.
CBK-188
Mode kerja
Band 1: ultrasonik (20-70khz) & elektromagnetik

Band 2: ultrasonik (10-70khz) & elektromagnetik
MOQ
100PCS
LOGO
Bisa disesuaikan
Sampel
Didhukung
Lead Time
1-2 dina kanggo sampel.

5-7 dina kanggo pesenan akeh
American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller04
American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller

Repeller omo elektronik CBK188 nggunakake teknologi paling anyar saka microelectronics modern, bisa gawé gelombang elektromagnetik lan ultrasond/bionic altermately, kang bakal tumindak ing clurut, nyamuk, cockroaches lan omo liyane 'sistem pendengaran lan gemeter.omo bakal reaksi negatif lan mlayu.

American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller03

FAQ

Q1.: Apa MOQ produk?

A: Kita duwe MOQ paling 2 pcs

 

Q2.: Apa sampel didhukung?

A: Ya, sampel gratis bisa diwenehake.

 

Q3.: Apa kita bisa ngatur produk?

A.: Manawa, logo, werna, kothak bisa selaras, privated label uga didhukung.

 

Q4.: Apa wektu timbal?

A.: Biasane 1-2 dina kanggo pesenan sampel, 3-5 dina kanggo pesenan biasa, 7-10 dina kanggo pesenan sing disesuaikan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita