Penolakan Nyamuk Listrik Ultrasonik Paling Laris kanggo Omah lan Kantor

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: 3033
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 20 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Produk iki nggunakake teknologi ultrasonik konversi frekuensi, sing bisa nargetake macem-macem hama.Konversi frekuensi otomatis saben pita frekuensi ora perlu ngoper band frekuensi kanthi manual, lan bisa nundhung macem-macem hama ing wektu sing padha.Nggunakake mode ngalih tombol, bisa diuripake utawa dipateni kanthi bebas.Non-beracun, tanpa rasa, ora ana swara, perlindungan lingkungan lan ora ana radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Wilayah sing ditrapake:100-150 meter persegi

Pangisi daya:Ora Ditrapake

Jenis hama:Semut, Kelelawar, Kecoa, Lalat, Tikus, NYAMUK, ANGKA

Fitur:lestari

Panggonan Asal:Guangdong, China

Jeneng merek:OEM

Nomer Model:CT-3033

jeneng produk:Pest tolak ultrasonik

Tipe:nyamuk

Fungsi:Obat Nyamuk

Dianggo:Omah+Hotel+Kantor

Sumber Daya: AC90V-240V

Packing:Kothak warna lan disesuaikan

Bahan:Plastik ABS Kab

ukuran:88*53*50(mm)

warna:biru, ijo, oranye, ungu, pink lan disesuaikan

Sertifikat:CE ROHS

Jenis Pest Control:penolak hama ultrasonik

Kapabilitas sumber:20000 Unit / Unit saben dina Produsèn omo ultrasonik nolak

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:Paket 1/2/4/6 ing kothak warna nolak hama ultrasonik utawa OEM

Pelabuhan:Yantian, Shenzhen

Deskripsi Video

Fitur:

* Adhedhasar teknologi gelombang ultrasonik paling anyar, nyopir hama kayata nyamuk, laba-laba, tikus, tikus,kecoak, semut, metu saka omah, kantor, restoran, gudang, garasi, lsp.

* efektif lan gampang sawise 3 minggu nggunakake.

* Area panggunaan efektif saben unit nganti 180 meter persegi saben kamar siji

* 100% ora mbebayani kanggo manungsa & kewan, ora ana ambune, ramah lingkungan.

* Konsumsi daya sing sithik, ora ana pengaruh kanggo peralatan rumah tangga liyane.

* GAMPANG DIGUNAKAN: Cukup plug menyang soket lan sisane.

Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office
Penolakan Nyamuk Listrik Ultrasonik Paling Laris kanggo Omah lan Kantor
Nama Produk:
Pest tolak ultrasonik
Bahan:
ABS
ukuran:
88*53*50mm
Bobot:
33 g
daya:
6-8W
Plug:
AU / EU / AS / UK
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office2
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office3
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office4
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office5
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office6
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office7

FAQ

Q1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrik nyata, diadegake ing taun 2003, produsen profesional ing peralatan omah sing cerdas, produk utama kalebu repeller hama ultrasonik, pembersih udara mobil, piranti perawatan kulit.

 

Q2, Apa kaluwihan sampeyan lan kenapa kita kudu milih sampeyan?

A: (1) pengalaman Manufaktur sugih 15-taun-lawas, kang ndadekake kita ngerti produk lan pasar luwih, lan ngerti apa sing perlu lan cocog.

(2) Minangka pabrik, kita ora tau ngupayakake bathi gedhe, wates sing cukup sempit kanggo ndhukung para pekerja lan staf minangka target, mula sampeyan ora kudu kuwatir babagan rega sing bisa ditampa saka kita.

(3) Sugih pengalaman ing OEM & ODM, apa sing perlu lan pengin apa kita apik ing.

(4) Kemampuan pasokan gedhe, 20000 set / dina, lan bisa digedhekake miturut panjaluk nyata.

 

Q3, Apa sertifikasi sampeyan duwe?

A: Kita duwe kabeh sertifikasi sing dibutuhake kayata CE, RoHS, FCC, MSDS, lsp utawa liyane sing sampeyan butuhake khusus.

 

Q4, Apa aku bisa duwe conto gratis kanggo dites?

A: Ya, kanggo pisanan sampeyan bisa karo kita, biaya kurir bakal prabayar lan kita bakal bali biaya nalika sampeyan nggawe pesenan resmi pisanan.

 

Q5, Apa istilah pangiriman sampeyan?

A: Ora kurang saka 30% simpenan nalika konfirmasi pesenan, lan pembayaran imbangan lengkap sadurunge dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita