Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

Jeneng Perusahaan: Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd.

Telpon: 0755-81721025

Jam: Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm / Setu, Minggu: Tutup