Made in China konversi frekuensi digital ultrasonik nyamuk repeller repeller tungau repeller perlindungan lingkungan lan hemat energi

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: B109
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 22 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Produk iki nggunakake chip sing diimpor saka Amerika Serikat, dilengkapi layar tampilan, sing bisa ndeteksi lan ngawasi owah-owahan frekuensi sawayah-wayah, lan dilengkapi fungsi lampu wengi telung tahap, sing bisa kanthi bebas ngalih padhange miturut kabutuhan.Lan cahya wengi nggunakake cahya oranye, sing bisa ngusir nyamuk luwih apik [Riset ilmiah nuduhake yen nyamuk ora seneng / wedi karo cahya oranye (Baidu bisa mriksa)].Kanthi ultrasonik konversi frekuensi otomatis, bisa target macem-macem hama ing wektu sing padha tanpa kontrol manungsa.Non-beracun, hambar, ramah lingkungan lan non-radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

B109xq_1
B109xq_2
B109xq_3
B109xq_4
B109xq_5
B109xq_6
B109xq_7
B109xq_8
B109xq_9
B109xq_10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita