Sweettreats Hemat Energi Ultrasonic Pest Repeller Semut Rumah Tangga Elektronik Insektisida Tikus Perangkap Serangga

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: A08
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 25 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Nggunakake teknologi ultrasonik frekuensi variabel, saben pita frekuensi kanthi otomatis variabel tanpa ngoper manual pita frekuensi, lan bisa nundhung macem-macem hama ing wektu sing padha.Gunakake lampu ambegan cahya wengi, alus lan ora mencorong.Ukuran cilik, trep kanggo nindakake lelungan bisnis, ora beracun, ora ana ambune, ora bisu, lan ramah lingkungan.Ora ana radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: China

Jeneng merek: Ora ana merek

Nomer Model: WK-A08

Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked

Jenis Hama: Semut, Kelelawar, Kutu busuk, Tawon, Kumbang, Manuk, Lipan, Kecoa, Jangkrik, Kuping, Kutu, Lalat, Tawon, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Kalajengking, Iwak Perak, Ula, Laba-laba, Rayap, Kutu, Penggerek, Pil Bugs

Kapasitas: 50

Desain: Animal, CARTOON, Reguler

Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi

Wektu Digunakake: Ora ditrapake

Produk: Paket Kombinasi Obat Nyamuk Listrik

Gunakake: kontrol serangga

Sumber Daya: Listrik

Spesifikasi: 2-5 Pieces

Packing: kotak Warna

Pangisi daya: Ora ditrapake

State: Solid

Bobot resik:≤0.5Kg

Bahan:Plastik ABS Kab

jeneng produk:Ultrasonic Pest Repeller

Fungsi:Mateni Nyamuk + Pembunuh Serangga + lampu

Dianggo:Omah+Hotel+Kantor

jeneng:plug-in repeller mouse ultrasonik

Item:Produk Kontrol Serangga

Paket:Kotak Warna

sumber daya:AC 110-220V

OEM:Ditrima

Frekuensi:50-60KHZ

Ukuran Lembar:90 * 57 * 50 mm

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:Item tunggal

Ukuran paket tunggal:UKURAN 7 X 10 X 6 cm

Bobot reged tunggal:0,120 kg

Tipe Paket:Kothak kado, kothak karton

Tuladha Gambar:

Sweettreats Energy Saving Ultrasonic Pest Repeller Ant Household Electronic Insecticide Mouse Rat Trap Insect

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 10000 > 10000
Est.Wektu (dina) 5 Kanggo rembugan

Deskripsi Video

Fitur:

1.Repellent bisa efektif digunakake ing kamar 100-150 meter persegi.

2. Obat kasebut bisa ngusir hama kayata: nyamuk, laler, semut, reptil, kecoak lan tikus, lsp.

3. Gelombang ultrasonik sing dipancarake piranti kasebut ora bakal ngrusak pets manungsa utawa kulawarga, lan uga ora ngganggu peralatan rumah tangga.

4. Piranti kasebut aman lan perlindungan lingkungan, ora ana ambune, konsumsi daya sing sithik, lan dilengkapi teknologi elektronik canggih.

daya dirating 5 (W)
voltase sumber daya AC90~250 (V)
Frekuensi daya 50~60 (Hz)
ukuran 90*57*50 MM
Packing kothak werna
Bahan bahan ABS
Bobot resik 35 g
warna putih/ireng

Kaluwihan

1, CE, ROHS, FCC, REACH Sertifikat

2, 100% inspeksi lan garansi kualitas 2 taun

3, 5 ~ 710 dina wektu timbal cepet.

4, Alibaba Trade Assurance, Paypal, T/T, Western Union ditrima

WT01 BLOOD GLUCOSE METER1
WT01 BLOOD GLUCOSE METER2

FAQ

1. Napa kita kudu milih sampeyan?

Kita duwe tim profesional buruh, layanan lan pengawasan, lan kita duwe subfactories dhewe.

 

2. Kepiye rega sampeyan?

Kita duwe spesialisasi ing macem-macem Barang & Peralatan Rumah Tangga kanthi kualitas dhuwur lan bisa mbantu sampeyan nyukupi syarat apa wae kanthi rega sing paling terjangkau.

 

3. Apa babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita mangsuli saben pitakon sajrone 12 jam lan nyoba paling apik kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan, bakal takon lan tindakake adol lan penanganan sing cocog.

 

4. Kepiye babagan pangiriman sampeyan?

Kita duwe diskon gedhe saka forwarder (Kontrak Panjang).Lan bakal mbantu sampeyan milih cara transportaion sing paling apik lan paling murah kanggo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita