Ultrasonic Pest Repeller, Elektronik Plug-in Mouse Repellent Bugs Kecoa Repeller Nyamuk Hama

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: 806
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 20 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Nggunakake teknologi ultrasonik frekuensi variabel, pemindaian frekuensi gratis bisa digunakake tanpa ngoper manual.Bisa nargetake macem-macem hama, lan nggunakake speaker ultrasonik khusus kanggo ningkatake efek nyopir lan sawetara tumindak sing efektif, lan ora ana gangguan, lan sampeyan bisa nikmati turu sing berkualitas ing wayah wengi.Non-beracun, hambar, ramah lingkungan, non-radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Kapasitas: 1

Desain: Reguler

Wilayah sing ditrapake: 50-100 meter persegi

Produk: Mouse Repeller

Gunakake: kontrol serangga

Sumber Daya: Listrik

Spesifikasi: Included

Pangisi daya: Ora ditrapake

Ukuran Lembar: 1m * 1m

Bobot Net: ≤0.5Kg

wangi: ora ana

Jenis Hama: Semut, Kelelawar, Kutu busuk, Tawon, Kumbang, Manuk, Lipan, Kecoa, Jangkrik, Earwigs, Kutu, Lalat, Tawon, Tikus, NYAMUK, Ngengat, Pil Bug, Kalajengking, Silverfish, Ula, LA-LARU, Rayap, Kutu. , Boro-boro

Fitur: Sustainable, Simpenan

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: YF

Nomer Model: YF-QC02

Packing: kotak warna

jeneng produk:Ultrasonic Pest Repeller

Fungsi:kontrol serangga

warna:putih

Bahan:ABS

Sertifikat:CE + ROHS

sumber daya:listrik

ukuran:10*6.5*5.5cm

OEM:ya wis

Tegangan:110-220V

Plug:AS / EU / UK

Wektu Digunakake:15000 jam

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 12X8X7 cm

Bobot reged tunggal: 0,080 kg

Tipe Paket: paket kotak warna

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 – 100 101 – 1000 1001 – 10000 > 10000
Est.Wektu (dina) 7 20 35 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

jeneng warni simulasi rwaning lotus mimpin dicekel bocah night motion sensor cahya
Ukuran produk 100 * 65 * 55 mm
Nomer Model YF-QC02
warna putih
wangun biasa
Tipe Cahya lampu biru
Fungsi penolak hama/serangga
Aplikasi hoom, Restoran, Hotel, Kantin, pabrik, gudang
Aplikasi penolak hama/serangga
sumber daya Konektor listrik / 110-220v
Ngalih ora ngalih
Padhang cahya ora nyetel
cahya nyetel ora nyetel
urip lampu LED 15000 jam
Luminance 6000mcd
Layanan OEM / ODM ya wis
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller1
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller2
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller3
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller4
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller5
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita