Alat cukur listrik teles lan garing (anyar taun 2021)

Katrangan singkat:

katrangan produk
Jeneng produk: Pencukur listrik basah lan garing (anyar taun 2021)
Model: BS-21
Tegangan Input: 5 V
Wektu pangisian daya: 1,5 jam
Sakumur urip;99 menit
Kapasitas baterei: 700 mA
Fungsi utama: Produk iki nganggo desain ergonomis, sing nggawe genggeman luwih nyaman.Iku luwih gampang kanggo operate karo ngalih tombol ndhuwur.Kepala pemotong ngambang digunakake supaya pas karo kurva pasuryan 360 derajat, lan pengalaman luwih nyaman.Iku adopts 5-agul-agul desain sirah cutter trek pindho, area kontak luwih, sirah cukur brengos luwih sampurna lan pas kurva pasuryan, ora pain maneh sawise cukur.Kanthi tampilan digital, kabeh data katon kanthi jelas, kalebu tampilan baterei, pangeling baterei sithik, lan pangeling reresik.Produk iki duwe lapisan perlindungan UV LED lan desain mburi sing unik.Kabèh nganti standar internasional anti banyu IPX7 standar, entuk efek udan lan garing.Dilengkapi kepala pemotong serbaguna: pemangkas rambut irung, pemangkas rambut, 5-blade sirah cukur trek ganda, pemangkas sideburn, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Wet and dry electric shaver (new in 2021) Wet and dry electric shaver (new in 2021) Wet and dry electric shaver (new in 2021) Wet and dry electric shaver (new in 2021) Wet and dry electric shaver (new in 2021)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita