Upgrade Kuwat Elektronik Mouse Repeller Tupai Anti Tikus Pembunuh Nyamuk Hama Repeller Nyamuk Reject Kontrol Perangkap

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: 107
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 10 ~ 85khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Iku nganggo teknologi ultrasonik dual-band frekuensi dhuwur lan kurang, sing bisa diowahi kanthi bebas.Pita frekuensi rendah utamane ditujokake kanggo tikus, supaya entuk efek repelling rodent sing luwih apik.Panggunaan speaker dual banget nambah sawetara efektif.Konversi frekuensi ultrasonik bisa digunakake kanggo target macem-macem hama.Produk iki ora beracun, ora enak, ramah lingkungan, lan ora radiasi, lan bisa digunakake dening wanita ngandhut lan bocah-bocah.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng merek: DY, DY

Nomer Model: DY-107

Fitur: Sustainable

Jenis Hama: Semut, Tawon, Kumbang, Penggerek, Earwigs, Lalat, Tawon, Tikus, tikus

Kapasitas: 1, 100000 - 1000000

Desain: Reguler

Wilayah sing ditrapake: 100-150 meter persegi

Wektu Digunakake: > 480 Jam

Gunakake: kontrol kewan, farm, kontrol serangga, Gelang Repellent Nyamuk, Repellent Sticker, Neatening/Panyimpenan, tetanduran & Taman, ngarep & perimeter, SANITARY, Ambu Mbusak / Dehumidification, Baking Mats, Cooling, Minuman / Panganan, Thermal

Sumber daya: listrik

Spesifikasi: > 30 Pieces

Pangisi daya: Ora ditrapake

Ukuran Lembar: 92X73X63 MM

Negara: Spray

Bobot Net: ≤0.5Kg

Wewangian: Ora ana

Sumber Daya: Baterei sing bisa diisi ulang

Gaya: Luxe

Dianggo: Advanced Ultrasonik Rodent Repelling System

Tipe Smart: Kontrol swara

wusana: Party, Wedding & Engagement, Wedding, Wisuda

Baterei sing dibutuhake: Ora

Merk Dhewe: iya

Aplikasi: Kantor, Kamar Tidur, Ruang Tamu, Pawon, Ing njero ruangan, Area Laundry, Balkon, Kamar Makan, Kamar Mandi, Lorong, Ruang Tembok

Apa Piranti Smart: ya

Mangsa: A/W

Jeneng produk: Gelang Nyamuk

Kapabilitas Pasokan

Kemampuan Penyetor: 1000 Piece / Piece saben dina

Packaging & Pangiriman

Pelabuhan: Shenzhen

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 4 5 - 10 > 10
Est.Wektu (dina) 8 15 Kanggo rembugan

Deskripsi Video

Rincian cepet

Pelabuhan: shenzhen
Syarat-syarat pembayaran: L/C;D/A;D/P;T/T;Western Union,MoneyGram
Kapabilitas sumber: 1000,0 Peice / Peices saben dina
wusana: Pesta, Wedding & Engagement, Wedding, Wisuda
Sumber Daya listrik
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap2
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap3
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap4
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap5
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap6
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap7
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap8
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap9
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap10

Deskripsi Produk

jeneng Sistem Pengusir Rodent Ultrasonik Lanjut
warna Carbon abu-abu Baja abu-abu

[Darmabakti kanggo Rodent Repelling]: Ora kaya repeller hama liyane ing pasar, repellent mouse ultrasonik kita dirancang kanggo target tikus, tikus, bajing lan rodents liyane. Kontrol tikus bakal entuk asil sing paling apik kanthi nggunakake produk kita.

[Operasi Mode Kembar]:Repellent rodent Ultrasonik nggunakake chip cerdas paling anyar lan duwe rong mode operasi. Mode sing beda-beda ngetokake gelombang swara sing beda. Gelombang swara saka repellent tikus bakal ngrangsang sistem lan otak tikus. Tikus, tikus, bajing lan rodents liyane ora tahan swara supaya padha ninggalake omahmu.

[100% Aman kanggo Manungsa lan Kewan]: Ora ana bahan kimia, ora mateni. Repellent tikus ultrasonik iki digawe saka bahan tahan api ABS, awet lan ramah lingkungan. Ora mbebayani kanggo bocah lan pets. Lan ora bakal mateni iki. kewan, ayo padha metu saka omahmu.

[Cakupan Efektif Wide]: Jangkoan efektif saka repeller tikus kita yaiku 155000 inci persegi. Iki digunakake akeh ing kamar turu, pawon, aula, gudang, kantor, hotel, lsp. Disaranake sampeyan nginstal repeller rodent kanggo saben kamar amarga ultrasonik. ora bisa nembus tembok lan padhet.

Apa tikus cilik nyerang omah, gudang, toko utawa ruang kantor terus-terusan? Apa bajing nyakot kabel ing omah sampeyan? Ora ana masalah, kita siyap menehi sampeyan penemuan inovatif kanggo nglawan dheweke - repeller tikus ultrasonik. Repeller rodent ngetokake gelombang ultrasonik. saka frekuensi sing beda-beda, sing bisa nundhung rodents. Piranti kasebut bisa diselehake ing sembarang ruangan lan ora nggunakake bahan beracun sajrone karya.

 

Spesifikasi Produk:

Bahan: Plastik

Werna: ireng

Piranti Safety: Tangki tahan geni sing dibangun

Frekuensi Input: 25-65kHz

Tegangan Input: 90V-250V

Daya: 4-6W

Ukuran: 92*73*6m

Suhu operasi: -15 Celcius -60 Celcius

Suhu Perating: -10 Clesius ~ 60 Celcius

Kelembapan Operasi: kurang saka 85% RH

Kelembapan Perating: kurang saka 85% RH

Anget Prompt:

1. Mangga njaga jarak saka karpet, curtaun lan bahan panyerepan swara sing bisa nyuda efek repeller hama.

2.Repellent rodent ultrasonik duwe rong mode operasi: Mode1 (lampu kuning kedhip alon), Mode2 (lampu abang lan kuning kedhip gantian). Kita ora bisa krungu Mode 1 nanging Mode 2 bisa dirungokake dening kuping manungsa. Disaranake kanggo nggunakake Mode 2 nalika siji iku ing ngarep.

3. Aja nggunakake pelarut kuwat, banyu utawa gombal lembab kanggo ngresiki repellent rodent.

Tipe Plug: US Plug, iku ditrapake kanggo Kanada, India, Jepang, Meksiko, Thailand, Taiwan, Amerika Serikat, rhe Philippines lan ing.

Isi Paket:

1 * Rodent Repeller

Mung isi paket ing ndhuwur, produk liyane ora kalebu.

Cathetan: Motret cahya lan tampilan sing beda-beda bisa nyebabake warna barang ing gambar dadi sampah sing beda karo sing nyata. Kesalahan pangukuran sing diidini yaiku +/- 1-3cm

FAQ

Q1: Apa MOQ?

A1: 200PCS kanggo desain sing kasedhiya.

 

Q2: Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk?

A2: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

 

Q3: Apa babagan lead time?

A3: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka.

 

Q4: Kepiye sampeyan ngirim barang lan suwene tekan?

A4: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Iku biasane njupuk 6-9 Dina kanggo arrives.Airline lan segara shpping uga opsional.

 

Q5: Apa bisa nyithak logo ing produk?

A5: Ya, Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain kasebut adhedhasar sampel kita.

 

Q6: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A7: Kaping pisanan supaya kita ngerti syarat utawa aplikasi.Kapindho, We Quote miturut syarat utawa saran kita.Tirdly customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan formal.Kaping papat, kita ngatur produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita