2020 Baru Intelligent Mini Insect Repellent Ultrasonic Intelligent Frequency Conversion Digital Display Nyamuk Repellent

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Ultrasonic Insect Repellent
Model produk: 108
Spesifikasi produk: Peraturan Amerika, Peraturan Inggris, Peraturan Eropa
Tegangan sing ditrapake: AC90-250V
Frekuensi: 12 ~ 65khz
Fungsi utama: Produk iki nggunakake gelombang ultrasonik kanggo ngrangsang neuron saka hama, lan prinsip nyebabake omo dadi ora nyaman entuk efek ngusir nyamuk, clurut, cockroaches, bedbugs, kutu lan omo liyane.Produk iki nganggo chip ultrasonik konversi frekuensi sing diimpor saka Amerika Serikat, sing bisa nargetake macem-macem hama lan dilengkapi layar tampilan, sing bisa ndeteksi lan ngawasi owah-owahan frekuensi sawayah-wayah.Dilengkapi fungsi lampu wengi telung tahap, padhange bisa diowahi kanthi bebas miturut kabutuhan.Lan cahya wengi nggunakake cahya oranye, sing bisa ngusir nyamuk luwih apik [Riset ilmiah nuduhake yen nyamuk ora seneng / wedi karo cahya oranye (Baidu bisa mriksa)].Ora beracun, ora enak, ramah lingkungan, lan non-radiasi, cocok kanggo wanita ngandhut lan bocah-bocah.


Detail Produk

Tag produk

Manual pangguna

Deskripsi produk: repeller hama ultrasonik minangka jinis produk elektronik berteknologi tinggi anyar sing nggunakake sirkuit ultrasonik frekuensi dhuwur frekuensi sapuan kanggo ngasilake gelombang ultrasonik frekuensi 22 ~ 65KHZ sing ngasilake sistem endokrin lan gangguan fungsi fisiologis nyamuk, kecoak, clurut, mites lan omo liyane ing sawetara sonic frekuensi iki miturut pasinaon ilmiah, mangkono kanggo drive lan matèni omo. Gelombang ultrasonik ora mbebayani kanggo manungsa lan kewan liyane amarga gelombang sonic luwih saka 20KHZ inaudible kanggo manungsa.

Amarga safety, non-beracun, hambar lan efficiency dhuwur, wis digunakake digunakake.Produk iki akeh digunakake ing omah, gudang, toko, hotel, rumah sakit, kantor, kamar mesin, kebon, depot gandum hotel lan liya-liyane.Produk efektif: 60-100 meter persegi, efek paling apik yaiku 60 meter persegi, lan siji kanggo saben kamar.

Tegangan suplai: AC110V-AC240V

Daya konsumsi 5-8W

 

Instalasi lan cara nggunakake:

1. Iku bakal diinstal ing soket daya ing tembok 20-80 centimeters adoh saka lemah (soket daya diinstal sak hiasan ngarep meh tansah ing dhuwur iki), tetep jejeg ing lemah (dadi manawa kanggo mbudidaya yen produk ora bisa dilebokake ing lemah).Yen ora ana sumber daya ing dhuwur iki, papan tembelan eksternal dibutuhake kanggo njaga produk ing dhuwur iki lan jejeg ing lemah.

2. Ora ana alangan sing dhuwur sajrone 1 meter saka ngarep produk (yaiku, ora bakal dipasang ing mburi kulkas, lemari klambi, sofa lan obyek liyane).

3.Prodhuk kudu ngadhepi panggonan sing relatif mbukak ing kamar, nanging ora lawang utawa jendhela dibukak kanggo dangu (gelombang ultrasonik nyebar ing garis lurus, kang bakal kasebar ing njobo, mangkono attenuate kakiyatan lapangan gelombang njero ruangan lan nyuda efisiensi kontrol tikus).

4.Produk kudu nyingkiri madhep curtainscloth sofa lan item kain liyane sabisa (item kain absorbent kanggo gelombang ultrasonik).

5. Prodhuk kudu pisanan diinstal ing wilayah karo karusakan rodent paling serius.Nalika populasi tikus ing wilayah iki diilangi, pasang produk ing posisi tengah omah sing relatif (kayata kamar lungguh) utawa panggonan sing paling gampang kanggo tikus mlebu.

6.Produk bakal bisa terus-terusan sajrone 24 jam sajrone nggunakake.

 

FAQ kanggo rat repeller

1. Apa gelombang ultrasonik?

Wangsulan: Bab ingkang ndadosaken swara nalika kedher.Para ilmuwan nyebutake jumlah getaran per detik minangka frekuensi swara ing Hertz.Nalika obyek kedher ngluwihi frekuensi tartamtu, sing luwih dhuwur tinimbang jangkoan pangrungu wong, wong ora bakal bisa krungu, gelombang swara kasebut diarani gelombang ultrasonik.Jangkauan pendengaran kuping manungsa antara 16HZ lan 20KHZ.Senadyan swara ultrasonik ora bisa dirungokake kanggo manungsa, akeh kewan duwe kemampuan iki.Kelelawar bisa ngetokake gelombang ultrasonik 20.000 nganti 100.000 HZ kanggo nglacak panganan utawa ngindhari obyek sing mbebayani. Kaya "stasiun radar" seluler, kelelawar nggunakake "radar" iki kanggo nemokake target lan nyekel serangga. Ora nganti perang dunia I manungsa sinau nggunakake gelombang ultrasonik.Iki minangka prinsip nggunakake "sonar" kanggo ndeteksi obyek ing banyu lan kahanane, kayata posisi kapal selam.Gelombang ultrasonik ora bisa nembus alangan, lan nduweni ciri kaya directivity sing kuat, jarak panyebaran cendhak, atenuasi cepet lan liya-liyane. kanggo nutupi kabeh papan pencegahan lan perawatan.(Referensi: The Nature of Sound)

 

2. Yen repeller mouse wis digunakake kanggo dangu, mouse bakal gawé adaptasi?Bakal ora bisa?

Wangsulan: Ora. Frekuensi sapuan otomatis mikrokomputer sing diprodhuksi dening produk iki terus-terusan ganti, supaya ora nggawe tikus lan hama liyane "adaptif" lan "kebal" menyang frekuensi tetep.

 

3. Apa repeller tikus ultrasonik?

Wangsulan: Repeller tikus ultrasonik minangka piranti sing bisa ngasilake gelombang ultrasonik 20khz-55khz adhedhasar nggunakake teknologi sirkuit pulsa akustik frekuensi tinggi profesional lan riset ilmiah taun-taun babagan pangertèn pendengaran tikus.Gelombang ultrasonik sing diprodhuksi dening piranti iki bisa kanthi efektif nyerang sistem pendengaran tikus lan nyebabake disfungsi fisiologis tikus.Teknologi iki asale saka konsep kontrol hama canggih ing Eropa lan Amerika.Tujuan nggunakake teknologi iki yaiku kanggo nggawe papan sing berkualitas tanpa tikus lan hama, uga lingkungan ing ngendi tikus lan hama liyane ora bisa urip, meksa dheweke migrasi kanthi otomatis lan ora bisa ngasilake lan tuwuh ing kisaran kontrol, supaya bisa mbasmi tikus lan hama.

 

4. Apa ultrasonik bisa ngusir tikus?

Jawaban: Kéwan kaya tikus lan kelelawar komunikasi liwat ultrasonik.Tikus duwe sistem pendengaran sing luwih maju sing sensitif marang swara ultrasonik lan bisa ndeteksi sumber swara ing peteng.Nalika krungu ultrasonik 30-50 KHZ, tikus enom bisa bali menyang sarang kanthi ngetokake ultrasonik lan gema sadurunge mbukak mata (Referensi manca: Allin lan anks1971; Carden lan Hofer 1992).Nalika tikus diwasa ngalami krisis, dheweke bisa njaluk bantuan kanthi ngirim swara ultrasonik.Dheweke uga bisa ngirim gelombang ultrasonik kanggo nyebut rasa seneng nalika kawin.Bisa diarani yen swara ultrasonik minangka basa antarane tikus (Referensi manca: Fay 1988, Warfield 1973, lan Sifat Swara).Mulane, ultrasonik daya dhuwur bisa digunakake kanggo ngganggu lan ngrangsang sistem pendengaran tikus kanthi efektif, nggawe Padha aran unbearable, gupuh, kurang, convulsive lan gejala liyane, saéngga nggayuh tujuan kanggo ngusir tikus saka orane katrangan saka Nyegah lan perawatan.

 

5. Kenging punapa penolak tikus ingkang kula tumbas rumiyin mboten saged?

Wangsulan: kemungkinan ing ngisor iki bisa mengaruhi efek panggunaan: Sing pertama ana gandhengane karo distribusi barang, tembok partisi, utawa obyek (rintangan).Yen Kapadhetan obyek dhuwur banget ing wilayah kontrol, utawa barang langsung ditumpuk ing lemah, utawa ana akeh banget sudhut mati, tembok pemisahan, etc., lingkungan kuwi kudu nambah nomer repellers rat; mung dhuwur. - jangkoan ultrasonik energi bisa entuk efek kontrol tikus.Ingkang kaping kalih inggih menika panggenan pangusir tikus menika ugi kathah gayutipun.Posisi repeller tikus ora apik, permukaan sing kurang nggambarake uga bisa nyuda khasiat pengusir tikus.Sabisane, simpen repeller tikus ing panggonan sing ngasilake ombak sing dibayangke lan dibiasake.Katelu iku ana akeh banget papan kanggo Nyegah lan kontrol, lan nomer piranti repeller rat ora cukup.Yen jangkoan pencegahan lan kontrol ora bisa ditutupi kanthi lengkap, efek kontrol tikus ora bakal cocog.Ing kasus iki, jumlah repeller tikus kudu ditambah lan kapadhetan serangan ultrasonik kudu dikuatake kanggo entuk efek sing paling apik.

 

6. Masalah apa sing kudu digatekake nalika nggunakake repeller tikus lan hama?

Jawaban: minangka adoh sabisa, port ultrasonik saka repeller tikus kudu diadhepi menyang panggonan sing relatif mbukak ing kamar, lan supaya alangan saka rong meter ahead saka iku utawa langsung menyang lawang utawa jendhela, supaya minangka kanggo nyegah ultrasonik saka. ngirim metu saka jendhela kanggo mengaruhi efek.Piranti iki ora nduweni fungsi anti banyu lan ora kudu dilebokake ing papan sing lembab, ing papan sing duwe karpet utawa cedhak karo barang sing alus.Kanggo nyegah lan ngontrol hama kayata tikus lan kecoak, coba njaga kebersihan lingkungan ing omah lan ngilangi sumber panganan hama.Kanthi nggunakake mesin iki, sampeyan bakal entuk asil sing marem.Aja nggunakake panganan kanggo nggodha tikus kanggo nyoba efek repeller tikus sawise digunakake kanggo sawetara wektu.Yen ora, kabeh sadurungé efforts boroske.Nalika digunakake ing restoran, supermarket, toko lan papan liyane ing ngendi sumber panganan saka hama akeh, jumlah repellers tikus kudu ditambah miturut keseriusan hama kanggo nambah efek. Kisaran (meter persegi) sing diarani specification nuduhake area jangkoan diukur ing papan mbukak tanpa alangan.Kanggo panggunaan tartamtu, hubungi layanan pelanggan dhisik.Ing dina wiwitan panggunaan, sampeyan bakal nemokake yen tikus lan kecoak dadi luwih aktif, sing minangka fenomena normal.Ora usah gupuh.Ing tahap awal panggunaan, tikus lan hama sing biasane ndhelik ing peteng bakal uwal siji-sijine amarga ora tahan serangan gelombang ultrasonik sing dhuwur.Ing wektu iki, yen trap lem mouse, mousetrap terus-terusan, pembunuh kecoa lan omah kecoa bisa digunakake bebarengan, efek bakal luwih apik.

 

7. Pira suwene tikus lan vermin bisa ngusir saben liyane?

Wangsulan: Nalika produk wiwit nuduhake asil sawise rong nganti enem minggu panggunaan sing tepat, jumlah tikus, hama, lan kewan liyane bakal suda.

2020 New Intelligent Mini Insect Repellent Ultrasonic Intelligent Frequency Conversion Digital Display Mosquito Repellent1
2020 New Intelligent Mini Insect Repellent Ultrasonic Intelligent Frequency Conversion Digital Display Mosquito Repellent2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita